Accesorii

Accesorii
Grid View:

Placuta cu nume - Airplane

(0)
75,00Lei
Personalizează cortulețul tău teepee sau de ce nu, camera micuțului cu plăcuța cu nume "Airplane".Confecționată din lemn, cu grosimea de 4 mm și diametrul de 25 cm, gravată cu nume și un avion, a..

Placuță cu nume - Forest

(0)
75,00Lei
Personalizează cortulețul tău teepee sau de ce nu, camera micuțului cu plăcuța cu nume "Forest".Confecționată din lemn, cu grosimea de 4 mm și diametrul de 25 cm, gravată cu nume și elemente din ..

Placuta cu nume - Roses

(0)
75,00Lei
Personalizează cortulețul tău teepee sau de ce nu, camera micuței cu plăcuța cu nume "Roses".Confecționată din lemn, cu grosimea de 4 mm și diametrul de 25 cm, gravată cu nume și 3 trandafiri roz, adu..

Placuță cu nume - Universe

(0)
75,00Lei
Personalizează cortulețul tău teepee sau de ce nu, camera micuțului cu plăcuța cu nume "Universe".Confecționată din lemn, cu grosimea de 4 mm și diametrul de 25 cm, gravată cu nume și figurine re..
2 - 3 Zile

Pom-Poms, 3 buc.

(0)
35,00Lei
Personalizează cortulețul tău teepee sau de ce nu, camera micuțului cu minunații "Pom-Poms".Confecționați din fire de bumbac cu acril, cu circumferinta de 7 cm, aduc o notă de personalitate oriun..

Steguleț cu nume

(0)
35,00Lei
Personalizează cortulețul tău teepee sau de ce nu, camera micuțului cu un steguleț cu nume.Confecționat din bumbac și lemn, pictat sau printat cu vopsea pe bază de apă, non-toxică, aduce o notă de per..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)