COSTUL TRANSPORTULUI
 
- TRANSPORTUL ESTE GRATUIT LA COMENZI CE DEPĂȘESC 300RON. 
- ÎN CAZUL IN CARE COMANDĂ D-VOASTRĂ ESTE MAI MICĂ DE 299RON, SE PERCEPE O TAXĂ UNICĂ DE 25 RON, INDIFERENT DE GREUTATEA COLETULUI D-VOASTRĂ. 
- PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE PE SITE SUNT DISPONIBILE LA NIVEL NAȚIONAL. 

 

FIRMA DE TRANSPORT (DE CURIERAT)

TRANSPORTUL SE REALIZEAZĂ PRIN SERVICIUL DE CURIERAT RAPID AL FIRMEI dpd curier.  ACEASTĂ FIRMĂ ARE ACOPERIRE NAŢIONALĂ, CU SEDII ÎN FIECARE JUDEŢ.
MARFA VA FI LIVRATĂ LA DVS. DE UN AGENT dpd curier DIN JUDEŢUL DVS.
CURIERUL DPD ESTE RESPONSABIL PENTRU PREDAREA INTACTĂ A COLETELOR SAU AL PALETULUI TRIMIS DE NOI. ÎN CAZUL ÎN CARE CONSTATAŢI LIPSURI SAU/ŞI SURPLUSURI ÎN CONŢINUTUL MĂRFII, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI PENTRU REZOLVAREA SITUAŢIEI.
pe site-ul WWW.dpd.RO SE POATE URMĂRI PROGRESUL SI LOCA
ȚIA COMENZII DVS. CU AJUTORUL CODULUI DE EXPEDIŢIE (AWB).
 
TERMENUL DE LIVRARE
 
DE OBICEI CURIERUL RIDICĂ EXPEDIERILE ÎN JURUL OREI 16.00 DE LA atelierul NOSTRU. COLETELE AJUNG LA DESTINAŢIE ÎN 24-48H.
 
PLATA produselor

-PREŢUL PRODUSELOR AFIŞAT PE SITE ESTE ÎN LEI (RON), FIIND DE ASEMENEA SI PREȚUL FINAL.
-DACĂ LA CONFIRMAREA COMENZII SE STABILEŞTE UN COST AL TRANSPORTULUI, ACEASTA VA FI PREZENT PE FACTURA EMISĂ DE NOI.

-CONTRAVALOAREA MĂRFII SE POATE EFECTUA LA CURIER PRIN NUMERAR, ORDIN DE PLATĂ, SAU PRIN PLATĂ ONLINE CU CARDUL DIRECT PE SITE-UL NOSTRU, FIIND ACCEPTATE URMĂTOARELE CARDURI : VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO. PLĂȚILE SUNT PROCESATE PRIN bt epos, WWW.bt.RO. ÎN CAZUL ÎN CARE SE OBTEAZĂ PENTRU PLATA NUMERAR LA CURIER, AGENTUL VA EMITE O CHITANŢĂ, PE CARE O VEŢI PUTEA ATAŞA FACTURII EMISE DE NOI.

-Atelier Little Bee SRL, NU ESTE RESPONSABILĂ DE EVENTUALELE ÎNTÂRZIERI DATORATE TRANSPORTATORULUI. ÎN PROCESUL DE LIVRARE, CLIENTUL ESTE RESPONSABIL DE DATELE DE LIVRARE SI DE CONTACT MENȚIONATE SĂ FIE CORECTE

-Atelier Little Bee SRL, NU POATE GARANTA DISPONIBILITATEA TUTUROR PRODUSELOR AFIȘATE; ÎN CAZUL ÎN CARE UN PRODUS NU MAI ESTE DISPONIBIL, atelierlittlebee.RO VA CONTACTA ȘI INFORMA CLIENTUL ASUPRA SITUAȚIEI.